Verkstadsföretagarna

 

 

 

Verkstadsföretagarna startades av SFVF i syfte att skapa en arbetsrättslig stödfunktion som med sin branschinsikt kan utgöra en skräddarsydd rådgivnings- och stödfunktion för fordonsbranschens aktörer. Verkstadsföretagarna välkomnar alla som medlemmar, och det finns inget krav på kollektiv- eller hängavtal.

Samarbete med CvZ Juridik
Genom att knyta till oss CvZ Juridik – en juristbyrå vars ledstjärna är att leverera juridik på ett lättförståeligt och tillgänglig sätt – har vi gjort det möjligt för våra medlemmar att snabbt få kontakt med en kvalificerad jurist och få hjälp med ert ärende. Med ett modernt arbetssätt och bred kompetens inom arbetsrätt, kollektivavtalsrätt och arbetsmiljö är CvZ Juridik den perfekta samarbetspartnern för Verkstadsföretagarna.

Telefonrådgivning ingår i medlemskapet så ni kan ringa hur ofta ni vill. Kanske har ni en fråga ni kan avhandla redan idag?

Som medlem i Verkstadsföretagarna och / eller SFVF är du välkommen att anmäla dig till utbildningar som arrangeras av CvZ Juridik. Information om utbildningar, webbinarier och hur du anmäler dig finner du på CvZ:s webbsida >>>

Läs mer om Verkstadsföretagarna >>>

 

 

 

 

 

 

Sidan uppdateras inom kort

Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF) har startat den nya arbetsgivarorganisationen Verkstadsföretagarna för verkstäder

Vad kan Verkstadsföretagarna hjälpa till med?

Se och lyssna till vår nya broschyr här …som ger dej svaren!

 

Kompetensförsörjning och teknikutveckling

SFVF och Verkstadsföretagarna har sina styrelsers uppdrag att snarast och med kraft engagera sig i kort-och långsiktiga aktiviteter som tryggar återväxten av den tekniska personalen vid medlemsföretagen.

Med erfarenhet från över 30 år som rekryteringsansvarig inom motorbranschens olika organisationer är Benny Wallin nu utbildningsansvarig hos Verkstadsföretagarna.

 

För att tydliggöra och samla våra aktiviteter har vi startat Fordonsproffs – Branschutbildningar som vårt varumärke.

 

Se filmen nedan för information om Utveckling av APL.

 

Mer information hittar du här »