För kundmottagare och i konsten ”att lyckas med säljet”

Utbildningen sker via Microsoft Teams  – en arbetsyta för samarbete och kommunikation i realtid, möten, fil- och appdelning. Microsoft Teams är öppet och tillgängligt för alla och fungerar ungefär som Skype. Det krävs att man har en dator med kamera och mikrofon.

Den här utbildningen vänder sig till dig som arbetar eller ska börja arbeta som kundmottagare, säljare, servicerådgivare, verkstadschef eller servicemarknadschef.

Utbildningen ger dig kunskaper i praktiskt arbete som kundmottagare och grunderna i försäljning. Med dina nya kunskaper får du nöjdare kunder, då du på ett tryggt och professionellt sätt kan vägleda din kund genom hela affären med din verkstad. Genom utbildningen får du förståelse kring din/verkstans roll och det ansvar du har som anställd. Du får verktyg och kunskap som du direkt kan använda i ditt dagliga arbete.

Innehåll

  • Rollen som kundmottagare
  • Att vårda din kund
  • Merförsäljning
  • Butiksskyltning
  • Försäljning av reservdelar / varor
  • Sammanfattning och avslut

Utbildningsledare från SFVF: Michael Bergvall

Datum & Tid

Fler tillfällen kommer planeras in under 2021

Pris

Medlem i SFVF: 950 kronor ex moms, inkl utbildningsmaterial

Icke medlem i SFVF: 1200 kronor ex moms, inkl utbildningsmaterial

Vänligen notera att anmälan är bindande. I händelse av avbokning senare än 1 vecka före kurstillfället eller uteblivet deltagande, kommer vi fakturera halva utbildningskostnaden.

Bekräftelse skickas per email efter mottagen anmälan. Kallelse skickas per email ca 1 vecka innan utbildningstillfället.

Vid färre än 8 anmälda deltagare kan utbildningen ej genomföras och kommer att ställas in.

Anmälan

Ladda ner och fyll i anmälningsblanketten »

Antalet platser är begränsade, så anmäl dig nu! Välkommen med din anmälan till Sandra Norman
via email sandra.norman@sfvf.eu

Om du har några frågor kring utbildningen så är du välkommen att kontakta Michael Bergvall via email michael.bergvall@sfvf.eu eller tel. 076-328 1990

Självklart kan vi skräddarsy utbildningarna Däckskola och Kundmottagare efter era behov och på så sätt lägga fokus på de områden ni anser ni behöver jobba med. Vi kan erbjuda fysiska utbildningar på plats om så önskas. Kontakta Michael Bergvall och be om en offert.