På senare år har det blivit allt vanligare med återkallelser av nya bilar på grund av olika fel som kan påverka säkerhet och funktion. De senaste aktuella kampanjerna gäller tex dieselmodeller av BMW och Volvo som ska kontrolleras med avseende för risk med motorbränder.

Säkerheten för bilägare är helt avgörande för tilltron till bilbranschen. Just i dessa dagar skickas det återkallelser från BMW och Volvo på grund av problem med dieselbilar till över 133 000 bilägare i Sverige.

Därför erbjuder SFVF, i samarbete med Digital-servicebook.com, alla anslutna bilverkstäder gratis kontroll av aktuella återkallelser.

Är du medlem hos SFVF skickar du bara ett email till recall@digital-servicebook.com med bilens chassinummer, så hanterar Digital-servicebook.com din förfrågan och återkopplar med svar.

Detta är ett unikt erbjudande som löper ut i slutet av januari 2020.

Det är lätt gjort för bilägare att missa brev eller annan information om kampanjkontroller, speciellt om bilen bytt ägare. För att underlätta för bilägarna vill vi därför hjälpa till och kontrollera om det finns någon kampanj om kontroll på bilägarnas fordon. Ett enkelt och smidigt sätt för verkstaden att ge en bra service till kunderna, avslutar Bo Ericsson, vd för SFVF.