08-519 475 10 info@sfvf.eu

Välkommen till en riktig branschfest, Motorgalan på Berns salonger den 8 november. Från vänster mediechef Mikael Köhler, MotorMagasinet, Bo Ericsson, vd SFVF och Olle Holm, chefredaktör MotorMagasinet.

Motorbranschen har många framgångsrika, kloka och modiga företag.

Motorgalan är en fest där branschens alla hjältar får stå i fokus.

Ett evenemang där alla delar av branschen kan mötas, utbyta erfarenheter och tillsammans fira branschens hjältar. Den 8 november i Stockholm på Berns uppmärksammas fantastiska människor och företag inom motorbranschen för att kora årets vinnare i elva olika kategorier.

Våra kategoripartners står bakom och driver en kategori och det är ett sätt att positionera sig i branschen och visa på att man är expert på ett område. Partnerskapet ger möjlighet att skapa dialog och exponering av sitt varumärke i en trovärdig miljö med högt PR-värde. Där man syns i kommunikationen om tävlingen före, under och efter galan.

Motorgalan är ett event av MotorMagasinet och Sveriges Fordonsverkstäders Förening.

Det blir mat, underhållning och prisutdelning. Vinnarna i elva olika branschkategorier kommer att få ta emot sina utmärkelser, allt från Årets Biltekniker till Årets Leverantör och många fler.

– Det här kommer att bli riktigt spännande och man kan inte annat än se fram emot den här kvällen. När branschfolk får träffas och fira vinnarna. Motorgalan är en unik branschfest där hela branschen kommer att visa upp sin bredd, säger Bo Ericsson, vd för Sveriges Fordonsverkstäders Förening, SFVF.

Mer information om Motorgalan finns på motorgalan.se inom kort. Där kan man inte bara anmäla sig till branschfesten utan också nominera de som man tycker bör uppmärksammas i de olika kategorierna.

Årets roligaste branschfest – Motorgalan

Var: Berns salonger i Stockholm

När: Torsdagen den 8 november 2018

Vem kommer? Alla! Hela branschen är inbjuden att delta.